Objavljen od strane sarka 11 maja, 2017 pod Blog

Ručice za vrata i prozore

Osnovna funkcija proizvoda iz ove grupe je otvaranje i zatvaranje vrata i prozora. Ovu grupu karakteriše izražena estetska linija. Za sve one koji žele da urede svoj ambijent sa stilom, naše preduzeće nudi veliku i raznoliku ponudu kvaka, kvaka-šiltova, šiltova, kvaka-rozeta, rozeta, ručica prozora, kugli i rukohvata.

Nudimo vam mogućnost da uredite vašu kuću od ulaznih vrata pa sve do enterijera. Možete izabrati proizvode koji se rade od sledećih materijala: aluminijum, mesing, inox (nerđajući čelik), PVC i zamak.

Proizvodi imaju površinsku zaštitu, koja može biti u različitim završnim obradama, a služi za zaštitu od raznih spoljnih uticaja.

Ručice od mesinga se proizvode od najkvalitetnijeg mesinga. Na površinu proizvoda se nanosi zapečeni lak. Oštećenje površinskog sloja proizvoda mehaničkim putem može izazvati koroziju.

Ručice od aluminijuma se proizvode od najkvalitetnijih legura. Zaštićene su eloksiranjem ili plastificiranjem i otporne su na koroziju. Ručice od inoxa proizvode se od nerđajućeg čelika i poseduju visoku otpornost na koroziju i znoja sa naših ruku, kao i na razne atmosferske uticaje.

Nalaze primenu i u privatnim i javnim objektima, kako u kontinentalnim tako i objektima u morskom okruženju. Za čišćenje se preporučuje upotreba vlažne i meke tkanine. Treba izbegavati agresivna sredstva za čišćenje.

Većina kvaka-rozeta i kvaka šiltova su sa povratnim mehanizmom, koji vraća kvaku u horizontalan položaj te olakšava i produžava rad brave. Rozete za WC imaju sigurnosni zarez, koji omogućava da otključate vrata sa spoljne strane u slučaju potrebe.

Pojedini modeli imaju funkciju pokazivanja otključano-zaključano sa spoljne strane vrata. Siltovi i rozete imaju ključ, cilindar ili WC otvore. Za kvaku-šilt i kvaku-rozetu standardna rastojanja između otvora za ključ ili cilindar i kvake u skladu sa bravama su.

Sigurni smo da svako može naći odgovarajući proizvod u našem širokom asortimanu.