Šarka D.O.O. svojim kupcima omogućuje online poručivanje svih elemenata za pričvšćivanje po veoma povoljnim cenama uz pogodnosti brze dostave. U ponudi možete pronaći sve vrste vijaka, navrtnja i podloški, tiplove za fasadu i druge vrste tiplova. Kod nas možete pronaći sav građevinski okov na jednom mestu i uz samo par klikova poručiti online ili pozivom na broj telefona. Brza i sigurna isporuka na željenu adresu.

Vijci za sve namene

Postoje različite vrste vijaka kao što su vijak sa metričkim navojem, samobušeći vijci, vijak za drvo, vijak za lim i drugi tipovi vijaka. Sve ove vijke različitih veličina možete pronaći u našoj ponudi po veoma povoljnim cenama. Svi vijci su izrđeni od čelika prvoklasnog kvaliteta što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Pogledajte kompletnu ponudu u kategoriji vijaka i odaberite tip i količinu i poručite putem sajta.

Veliki izbor navrtnja i podloški

Navrtnji i podloške predstavljaju jedan od osnovnih elemenata za pričvšćivanje u građevinarstvu pa je zato i kvalitet gradjevinskih radova delimično određen kvalitetom ove vijčane robe. Korišćenjem navrtki i podloška visokog kvalieta kakve možete pronaći kod nas u ponudi obezbeđujete sigurno i dugotrajno pričvršćivanje građevinskog okova i drugi građevinskh materijala.

Tiplovi svih vrsta

Da bi se neki građevinski element sigurno i bezbedno pričvrstio neophodno je koristit kvalitetne tiplove. Veoma je važno da se prilikom pričvšćivanja koriste visoko kvalitetni tiplovi koji odgovaraju veličini vijka i koji se neće razdvajati prilikom pričvršćivanja. U našoj ponudi moćete pronaći tiplove različitih veličina koji odgovaraju gotovo svim vihcima. Pogledajte sve vrste tiplova u našoj ponudi.