Šarka D.O.O. svojim kupcima omogućuje kupovinu  svih elemenata za pričvršćivanje po veoma povoljnim cenama uz pogodnosti brze dostave. U ponudi možete pronaći sve vrste vijaka, navrtnja i podloški, tiplove za fasadu i druge vrste tiplova. Kod nas možete pronaći sav građevinski okov na jednom mestu i  poručiti mejlom ili pozivom na naš broj telefona. Omogućili smo Vam brzu i sigurnu isporuku na željenu adresu.

Vijci za sve namene

Postoje različite vrste vijaka, kao što su vijak sa metričkim navojem, samobušeći vijci, vijak za drvo, vijak za lim, beton, stiropor i drugi. Sve ove vijke, različitih veličina, možete pronaći u našoj ponudi, sada  po veoma povoljnim cenama. Svi vijci su izrađeni od čelika prvoklasnog kvaliteta, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Pogledajte kompletnu ponudu u kategoriji vijaka i odaberite tip koji Vam odgovara.

Veliki izbor navrtnja i podloški

Navrtnji i podloške predstavljaju jedan od osnovnih elemenata za pričvšćivanje u građevinarstvu, pa je zato i kvalitet građevinskih radova delimično određen kvalitetom ove vijčane robe. Korišćenjem navrtki i podloška visokog kvalieta kakve možete pronaći kod nas u ponudi, obezbeđujete sigurno i dugotrajno pričvršćivanje građevinskog okova i drugih građevinskih materijala.

Tiplovi svih vrsta

Da bi se neki građevinski element sigurno i bezbedno pričvrstio neophodno je koristiti kvalitetne tiplove. Veoma je važno da se prilikom pričvšćivanja koriste visoko kvalitetni tiplovi, koji odgovaraju veličini vijka i koji se neće razdvajati prilikom pričvršćivanja. U našoj ponudi moćete pronaći tiplove različitih veličina koji odgovaraju gotovo svim vijcima. Pogledajte sve vrste tiplova u našoj ponudi.