Hidraulični zatvarač za vrata je idealan za prostorije gde se vrata veoma često otvataraju ili gde postoji potreba da vrata ostanu otvorena ili poluotvorena. Automat za zatvaranje vrata se jednostavno instalira i podešava, a može da podnese pritisak i preko 80 kg. U našoj ponudi možete pronaći automate za vrata različitih izdržljivosti. Na vama je da odaberete odgovarajući i poručite mejlom ili pozivom na telefon.

Prikazano svih 9 rezultata

Podešavanje automata za vrata

Iako deluje složeno i komplikovano, štelovanje automata za zatvaranje vrata je u stvari veoma jednostavno i izvodi se u svega nekoliko koraka. Pre štelovanja je potrebno pravilno instalirati ovaj mehanizam za vrata. Odredite visinu na koju želite da postavite hidraulični amortizer i pričvrstite ga pod pravim uglom u odnosu na  ram vrata. Automat za sporo zatvaranje vrata se podešava u zavisnosti od modela. Uz svaki automat za vrata se dobije odgovarajuće uputstvo koje objašnjava podešavanje korak po korak.

Hidraulični zatvarači vrata – cena

Cena ovih mehanizama za vrata zavisi od modela, njegovih karakteristika i proizvođača samog automata. U našoj ponudi možete naći hidraulične mehanizme za ulazna vrata po ceni već od 1835 din, za jednostavnije mehanizme koji ne zahtevaju veliku izdržljivost, pa sve do 3600 dinara, za automate za vrata koji poseduju vemo veliku izdržljivost i to do 85 kg.