Hidraulični automat za vrata je namenjen za prostorije gde se vrata veoma često otvataraju ili gde postoji potreba da vrata ostanu otvorena ili polu otvorena. Automat za zatvaranje vrata se jednostavno instalira i podešava, a može da podnese pritisak i preko 80 kg. U našoj ponudi možete pronaći automate za vrata različite izdržljivosti, na vama je da odaberete odgovarajući i poručite online ili pozivom na telefon.

Prikaz 1–9 od 10 rezultata

Podesavanje automata za vrata

Iako deluje složeno i komplikovano, stelovanje automata za zatvaranje vrata je u stvari veoma jednostavno i izvodi se u svega nekliko koraka. Pre štelovanja je potrebno pravilno instalirati ovaj mehanizam za vrata. Odredite visinu na koju želite da postavite hidraulični amortizer i pričvrstite ga pod pravim uglom u odnosu na vrata odnosno ram vrata. Automat za sporo zatvaranje vrata se podešava u zavisnosti od modela. Uz svaki automat za vrata se dobije odgovarajuće uputstvo koje objašnjava njegove podešavanje korak po kora.

Hidraulicni zatvarac vrata cena

Cena ovih mehanizama za vrata zavisi od modela, njegovih karakteristiki i proizvođača samog automata. U našoj ponudi možete naći hidraulične mehanizme za ulazna vrata po veoma povoljnoj ceni već  za jednostavnije mehanizme koji ne zahtevaju veliku izdržljivost, kao i automate za vrata koji poseduju veoma veliku izdržljivost i to do 85kg. Pored kvalitetnih hidrauličnih zatvarača vrata, možemo vam ponuditi i ručice za ormane.