Rukohvati za vrata su odlično rešenje za vrata na prostorijama koje se često otvaraju kao što su vrata kuhinje u restoranima, javnim toaletima ili koja poseduju elektronski sistem otvaranja kao što su pregradna vrata na kancelarijama ili menjačnicama u bankama. Problem sa čestim popravkama standarnih kvaka za vrata koji se javlja usled čestog otvaranja mogu rešiti rukohvati za vrata. Rukohvati se mogu poručiti online ili putem telefona a naša brza dostava će vam isporučiti na adresu u roku od 24h. Poručite online.

Prikazano 1–9 od 20 rezultata

Inox rukohvati za vrata

Rukohvati koji su proizvedeni od inox-a smatraju se najkvalitetnijim, a mogućnost ugrađivanja na razne tipova vrata čini ih još pogodnijim. Inox rukohvati za vrata su viskog kvaliteta i najčešće se ugrađuju na PVC ili ALU vrata. Materijal Inox rukohvatim pruža visoki sjaj ali i čvrstinu što im obezbeđuje dug vek trajanja.

Rukohvati za ulazna vrata

Poznato je da se najčešće ugrađuju rukohvati za sobna vrata, međutim postoji potreba i da se ugrade rukohvati za ulazna vrata, recimo kod restorana na otvorenom, javnim objektima i drugim objektima gde se ulazna vrata često otvaraju. Kada se ugrade rukohvati za ulazna vrata postiže se veća propusnost posetilaca nekog objekta zbog manjeg zadržavanja pri otvaranju i zatvaranju. Ovi rukohvati su idealni za javne objekte.

Rukohvati za vrata cena

Cena rukohvata za vrata može da zavisi od materijal proizvodnje, marke proizvođača, dizajna i namene koju imaju rukohvati za vrata. U našoj ponudi, pored ostalog, mogu se naći Dabel rukohvati vrhuskog materijala koji će sigurno treajati dugo.