U našoj ponudi gradjevinskog okova možete pronaći sve okove koji su vam potrebni za izradu i u gradju vrata i prozora kao što su kvake za vrate, cilindri i brave, razne šarke za vrata i prozore koje će vam obezbediti dugotrajnost i potpunu efikasnost funkcionisanja vaših prozora i vrata. Pogledajte kompletnu ponudu gradjevinskog okova i poručite online.

Okovi za vrata

Okovi za vrata obezbeđuju funkcionalnost vrata ali i bezbednost. U okov za vrata spadaju kvake za vrata, šarke za vrata, rukohvati i drugi okov potreban da obezbedi nesmetano funkcionisanje vrata ali i njihovu dugotrajnost. Prilikom izrade i ugradnje vrata najvažnije je odabrati kvalitetan gradjevinski okov jer ukoliko su sama vrata proizvedena od nekvalitetnih materijala okov za vrata će poboljšati njihova kvaitet ali i izgled samih vrata. Odaberite odgovarajuće kvake za vrata iz naše ponude i poručite online.

Okovi za prozore

Bilo da imate drivene ili PVC prozore neophodno je da poseduju kavalitetan okov za prozore kako bi dihtovali dobro odnosno da ne bi propuštali vazduh. Ukoliko vaši prozori nemaju odgovarajući gradjevinski okov, pre svega šarke za prozore, može doći propuštanja vazduha i vode u prostoriju, zatim stvaranje vlage na prozorima ako ručice za prozore nisu dobro postavljene ili ako su od nekvalitetnog materijala. Osigurajte vaš prozor kvalitetnim gradjevinskim okovom koji će vam obezbediti dugotrajnost, dobru izolaciju i perfektnu funkcionalnost prozora. Okove za prozore požete poručiti putem veb sajta.