U našoj ponudi građevinskog okova možete pronaći sve proizvode  koji su vam potrebni za izradu i ugradnju vrata i prozora, kao što su kvake za vrata, cilindri i brave, razne šarke za vrata i prozore, koje će obezbediti dugotrajnost i potpunu efikasnost funkcionisanja vaših prozora i vrata. Pogledajte kompletnu ponudu gradjevinskog okova i obratite nam se pitem mejla ili telefona za poručivanje.

Okovi za vrata

Okovi za vrata obezbeđuju funkcionalnost vrata, ali važni su i sa aspekta bezbednosti. U okov za vrata spadaju kvake za vrata, šarke za vrata, rukohvati i drugi dodatni okov, potreban da obezbedi nesmetano funkcionisanje vrata. Prilikom izrade i ugradnje vrata najvažnije je odabrati kvalitetan građevinski okov, jer ukoliko su sama vrata proizvedena od niskokvalitetnih materijala, okov za vrata će poboljšati njihov kvalitet, ali i izgled samih vrata. Odaberite odgovarajuće kvake za vrata iz naše ponude i poručite telefonom ili putem mejla.

Okovi za prozore

Bilo da imate drvene ili PVC prozore neophodno je da poseduju kvalitetan okov  kako bi pravilno dihtovali. Ukoliko vaši prozori nemaju odgovarajući građevinski okov, pre svega šarke za prozore, duhtunge, može doći  do propuštanja vazduha i vode u prostoriju, zatim  i do stvaranje vlage na prozorima.  Osigurajte vaš prozor kvalitetnim građevinskim okovom, koji će Vam obezbediti dugotrajnost, dobru izolaciju i perfektnu funkcionalnost prozora. Okove za prozore požete poručiti kontaktirajući nas mejlom ili putem telefona.