Ručice za nameštaj daju vašem nameštaju novi izgled i čine ga lepšim. Pomoću ovog okova moćićete svaki deo vašeg nameštaja da uklopite u enterijer tako da se idealno slaže. U našoj ponudi možete pronaći retro ručice za nameštaj, rucice za kuhinju, providne ručice za kuhinju i druge stilske ručice za nameštaj. Poručite online ili putem telefona.

Prikazano svih 3 rezultata

 

Ručke za ormare

U našoj ponudi širokog asortimana možete pronaći odgovarajuće ručke za ormare koj će se perfektno uklopiti u dizajn vašeg ormara ali i u enterijer vašeg doma. Veoma često su ručke za ormare potrebne firmama koje se bave izradom nameštaja po meri za koje smo obezbedili brzu i sigurnu isporuku.

Ručice za fioke

Nekvalitetne ručice za fioke se veoma brzo olabave i polako oštećuju vašu fioku. Kod nas možete kupiti najkvalitetnije rucice za fioke koje će dugo stajati čvrsto a pri tom vaš nameštaj učiniti još lepšim.

Retro ručice za nameštaj

Nije lako uklopiti nameštaj u enterijer stana ili poslovnog prostora ali za to vam mogu pomoći specijalno dizajnirene rucice za nameštaj kao što su retro ručice za nameštaj ili skrivene rucice za kuhinju. Pogledajte našu ponudu okova za nameštaj i ručicu koja će se idealno uklopiti u enterijer.

Ručice za nameštaj cena

Cena ručica za nameštaja zavisi od materijala proizvodnje, dimenzija, oblika i njihove namene. Ručice za nameštaj možete poručiti online i kupiti već od 135 din.