U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor klizača za fioke raznih dimenzija i dužina od 300mm do 600mm inosivosti čak do 35kg. Mehanizmi za fioke koji uključuju i klizače moraju biti ugradjene prema tačno odredjenim dimenzijama zato savetujemo da pri odabiru klizaca za fioke odredite tačne dimenzije. Pogledajte izbor i metalnih nogica za nameštaj.

Prikaz 1–9 od 86 rezultata

Teleskopski klizači za fioke

U našoj ponudoi možete pronaći ekskluzivni asortimana teleskopskih klizača za fioke, koji se izrađuju korišćenjem veoma kvalitetne sirovine. Ovi teleskopski klizači široko pronalaze svoju dragocenu primenu za izradu različitog nameštaja, kao što su radni stolovi, kuhinjski elemnti, ormari, kupatilski nameštaj i drugi. Ovi klizači za fioke su na tržištu poznati po svojim karakteristikama kao što su visoka čvrstoća, otpornost koroziju i rđu, izdržljivost, kompaktni dizajn i jednostavna ugradnja.

Klizači za fioke dimenzije

U zavisnosti od potreba ugradnje potrebno je odabrati odgovarajuće dimenzije klizača za fioke. U našoj ponudi možete pronaći klizače za fioke sa dimenzijama dužine od 300mm do 600mm, nosivosti do 35kg i visine do 45mm. Poručite online ili posetite jednu od naših radnji.