Sigurno ste primetili da se vaš ormar ili komoda klati zato što ima plastilne nogice za nameštaj. Ili su se kuhinjske nogice iskrivile pa vaša sudopera ispušta vodu zbog pomeranja sifona sa odvoda. Kod nas u ponudi možete pronaći kvalitetne drvene nogice za nameštaj, metalne nogice za nameštaj, noge za stolove, nogice za komode i druge nogice za nameštaj pomoću kojih će te rešiti problem nestabilnosti vašeg nameštaja. Uštedite vreme i novac i poručite nogice za nameštaj online uz besplatnu dostavu.

Prikazano svih 2 rezultata

Nogari za stolove

Noge za trpezarijske stolove mogu praviti nepodnošljive probleme ukoliko nisu nivelisani ili ukoliko su oštećeni. Koliko puta vam se deslio da prolijete piće ili prospete hranu koju stavite na sto jer se on klati. Jedino rešenje jeste zamena nogica za stolove.

Drvene nogice za stilski namestaj

Nogice za nivelaciju su svakako korisne i njihova funkcija je očigledna. Ali pored toga one moraju imati i dekorativnu vrednost koje vam pružaju drvene nogice za stilski nameštaj. Ovi elementi za nameštaj daju potpuno novi izgled staroj fotelji ili komodi koje ste hteli da se rešite. Učinite vaš nameštaj kao novim pomoću dekoracije koje pružaju drvene nogice za stilski nameštaj.

Nogice za komode

Nogice za komode se najbrže oštećuju što dovodi do nestabilnosti komode ali i do propadanja same komode. Često se oslanjamo na nju kad se obuvamo, spuštamo teške stvari što dovodi do toga da komoda počinje da se klati. Kod nas u ponudi možete pronaći nogice za komode raznih dimenzija i dizajna koje će se sigurno uklopiti u dizajn vaše komode i enterijera.

Nogice za kuhinjske elemente

Nogice za kuhinjske elemente se najčešće i najbrže oštećuju. Često se desi da se u vašoj kuhinji prolije voda koja ako se ne ukloni na vreme može oštetiti nogice za kuhinjske elemente što dalje može uzrokovati krivljenjem odnosno vitoperenjem nameštaja.