Da li i vama nedostaje prostora stanu za odlagnje knjiga, ukrasa, ramova za slike? Ili možda nemate gde da odložite posuđe u kuhinji i špajzu. Koliko ste vremena samo izgubili tražeći dokumenta po kancelariji jer nemate mesta gde da ih složite? Ono što vam može pomoći jesu ugradne police, a osnovni element polica jesu nosači za police. Zidni nosači polica se mogu jednostavno ugraditi na vama odgovarajuće mesto i tako omogućiti ugradnju police. U našoj ponudi mogu se pronaći nevidljivi nosač za police, nosači za staklene police, konzole za police ali i šine za ugradnju držača za police. Ne gubite vreme na traženje i transport nosača polica već poručite online ili putem telefona. Obezbeđena besplatna dostava.

Prikaz 1–20 od 92 rezultata

Nevidljivi drzaci za police

Nevidljivi drzaci polica su veoma popularni jer ne urušavaju enterijer nekog prostora, idealno se uklapaju i praktično pružaju osećaj kao da su police zalepljene za zid. Ovi zidni nosači polica se često koriste u ugostiteljskim objektima, kancelarijam i drugim javnim objektima.

Nosaci za staklene police

Ukoliko želite da ugradite staklene police biće vam potrebni posebni nosači polica. Za razliku od nosača za drvene police, nosači stakla odnosno nosači staklenih polica imaju zaštitni deo koji neće oštetiti staklo prilikom ugranje ili velikog tereta koji se odlaže na policu. Takođe sprčavaju staklo od pucanja a pritom ih drže čvrsto prikačene na zid.

Nosači za police cena

U zavisnosti od materaijala polica potrebno je izabrati i nosače za zidne police. Cena nosača za police zavisi od dizajna nosača, polica za koje se primenjuje (staklene police, drvene police…), dimenzija nosača zidnih polica, materijala od kog su izrađeni. Sve cene nosača i šina za nosače možete videti u načem katalagu nosača za police.