U našoj ponudi možete pronaći sve vrste vijaka vrhinskog kvaliteta koji će sigurno i bezbedno prčvrstiti svaki građevinski element bez rizika od savijanja ili lomljenja vijka. Vijci i matice su nezobilazni vijčasti elementi koji se koriste u svim granama građevinske i drvoprerađivačke industrije i bez kojih je gotovo nemoguće izgraditi bilo kakav objekat ili proizvesti bilo kakav nameštaj. Šarka D.O.O. kao veleprodaja vijaka, za poručivanje veće količine vijaka putema našeg sajta obezbeđuje besplatnu dostavu na željenu adresu. Pogledajte kompletan katalog vijaka i poručite online.

Prikazano 1–9 od 126 rezultata

Vrste vijaka

Obzirom na njihovu široku primenu postoje razne vrste vijaka. Najčešće korišćene vrste vijaka su vijak sa metričnim zavojem koji može ra se navije delimično ili duž celog tela vijka, ova vrsta vijaka se često koristi za spajanje elemenata pomoću navrtke, zatim vijak za drvo koji se izrađuju od čelika, mesingove legure aluminijuma, potom samobušeći vijak ima izgled burgije tako da nije potrebno prethodno bušenje otvora. Katalog vijčane robe koji možete videti na našem sajtu sadrži sve vrste vijaka različitih veličina.

Vijci cena

Cena vijaka zavisi vrste vijka, dimenzija samog vijka koja uključuje dužinu i obim vijka ali i pakovanja koje može sadržati od 10 do 100 komada. Cena vijaka se kreće od 35 dinara za pakovanje od 10 komada pa do 166 din za pakovanje od 100 vijaka.