Šarke odnosno  spojnice se ugrađuju na vrata i prozore izrađene od drveta, metala, PVC ili aluminijuma. Šarke za vrata i porzore omogućavaju vezu između krila i štoka. U zavisnosti od modela šarke za vrata i prozore možete odabrati preklapajuće i upadajuće šarke sa ili bez potrebe ukopavanja. Šarke se isporučuju u paru sa pripadajućim vijcima. Poručite šarke za vrata i prozore putem našeg veb sajta, telefonom ili posetite naše rednje.

Prikaz 1–9 od 190 rezultata

Šarke za drvena vrata i prozore

U našoj ponudi širokog i dubokog asortimana nalaze se najkvalitetnije sarke za drvena vrata odnosno prozore kao i Dabel cilindri izrađeni od čelika raznih dimenzija. Ove spojnice su veoma izdržljive i mogu da podnesu teret vrata ili prozora i do 25kg.

Šarke za metalna vrata i prozore

Šarke za metalna vrata ili aluminijumska su proizvedena od nerđajućih materijala koji im pruža još veću dugotrajnost i izdržljivost. Mogu se primenjivati za spoljna vrata ali kao sarniri za unutrasnja vrata.

Šarke za pvc vrata i prozare

Pored spojnica za staklena, metalna i drvena vrata i prozore kod nas možete kupiti i sarke za PVC vrata visokog kvaliteta i izdržljivosti. Ove spojnice za PVC vrata se nikada neće kriviti jer se mogu podesiti u tri ose do 5,5mm.

Šake za vrata i prozore cena

U za visnosti od modela sarke za vrata i prozore, njihove namene, materijala i izdržljivosti formira se cena ovog građevinskog okova. Pored toga na cenu može uticati brend proizvođača okova za vrata i prozore.