Ručice za prozore izrađene od kvalitetnog materijala namenjene različitim dimenzijama PVC i drvenih prozora. Prilikom kupovine znamo da je svima važan kako estetski izgled isto tako i sigurnost građevinskih okova, pobrinuli smo se da ispunimo sva očekivanja. Pronađite odgovarajuće rucice za prozore u okviru naše internet prodavnice i poručite online ili telefonom.

Prikazano 1–9 od 15 rezultata

Na šta obratiti pažnju kada se kupuju kvake za prozore?

Svakako da više faktora utiču na odluku kada se kupuje okov za prozor ili vrata, tako da smo se potrudili da za pristupačnu cenu ponudimo kvalitetne rucice za prozore, a uz to i jedinstven dizajn koji će se savršeno uklopiti sa enterijerom vašeg doma. U ponudi su aluminijumske rucice za prozore u beloj, sivoj, bronzanoj i braon boji, pogodne za PVC i drvene prozore. Kako je PVC stolarija danas široko rasprostranjena u domaćinstvima, kvalitetne kvake za prozore su neizostavne kako bi ceo sistem funkcionisao na krajnje bezbedan i siguran način.

Ručice za prozore cena

Što se tiče cene, u okviru naše ponude možete pronaći kvake za prozore po ceni od 149 dinara, pa do 278 dinara koliko treba izdvojiti za RAFAELO rucice za prozore robne marke DABEL. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu vezanu za odabir odgovarajućih okova za prozor možete se obratiti našem stručnom osobolju za pomoć koji će vam sigurno olakšati izbor i samu kupovinu.