Ako želite da uštedite prostor i da omogućite više mesta za drugi nameštaj najbolje vam mogu pomoći mehanizmi za klizna vrata. Klizači za vrata omogućavaju uštedu prostora jer prilikom otvaranja ne zauzimaju prostor već šine i vodjice za klizna vrata omogućavaju horizontalno otvaranje. U našoj ponudi možete naći kompletan mehanizam za klizna vrata ali i pojedinačne delove kao što su točkići za klizna vrata, šine za klizna vrata i drugi klizni okov. Poručite online ili pozivom na broj.

Mehanizam za klizna vrata

Mehanizmi za klizna vrata sadrže sav klizni okov koji je potreban da bi on funkcionisao. Prednost koju pruža mehanizam za klizna vrata je to što ne morate kombinovati pojedinačne delove koji se najčešće ne uklapaju već ovim mehanizmom koji će sigurno funkcionisati rešite problem otvaranja sobna vrata ili vrata nameštaja.

Šine za klizna vrata

Ovaj klizni okov je osnovni deo koji mehanizmi za klizna vrata poseduju. Šine za klizna vrata omogućavaju nesmetano kretanje vrata uz pomoć točkića po horizontalnoj osi. Šine za klizna vrata se mogu ugraditi u ormare, komode, viseće delove i drugi nameštaj. Pored toga ugrađuje se na plafon prostorije, za sobna vrata, a može se pričvrstiti i za bočni zid prostorije koristeći nosace.

Upotpunite vaš nameštaj šinskim klizačima, kao i novim nogicama za nameštaj.

Točkići za klizna vrata

Često se desi da se klizna sobna vrata teško otvaraju ili se zaglavljuju. Najčešće se taj problem javlja kada se točkić odnosno vođice za klizna vrata iskrive ili se jednostavno olabave. Jedino rešenje jeste da se ugrade novi točkići za klizna vrata ili da se promeni šina za vrata koja ako je problem u njoj. U našoj ponudi možete pronaći klizni okov vrhunskog kvaliteta koji će dugo vaša vrata držati na šinama.

Mehanizam za klizna vrata cena

Cena mehanizma za klizna vrata može zavisiti od materijala od kog je proizveden, njegove primene ali i od marke proizvođača. Veliku uštedu vam može doneti mogućnost online poručivanja i dostave proizvoda na vašu adresu koju obezbeđuje naša firma.