Šarka d.o.o. raspolaže širokim asortimanom brava za ulazna i sobna vrata izrađena od PVC profila, aluminijuma i drveta, zatim bravama za klizna vrata i kapije, kao i bravama za interfon. Brave za vrata su izrađena od najkvalitenijeg čelika i najčešće su hromirane. U ponudi možete pronaći i trostepene brave što znači da cilindar vrši odbravljivanje gornjeg jezička brave. Pogledajte kompletnu ponudu i poručite online ili posetite naše radnje.

Prikaz 1–20 od 347 rezultata

Da li se i vaša vrata tesko otključavaju, brava za vrata često zaglavljuje, ključ teško ulazi u bravu? Problem se javlja kada se cilindri za brave zaglave ili se oštete nakon nekog vremena. Jedino rešenje je ugradnja nove brave za vrata ili cilndra za vrata. Osnovna funkcija ovog okova za vrata jeste pružanje sigurnostu u smislu zaključavanja vrata. Naša ponuda raspolaže širokim asortimanom u kom se mogu naći brave za sobna vrata, brave za ulazna vrata, brave za aluminijska vrata, cilindri i katanci.

Brave za ulazna vrata

Veoma je važno da brave za ulazna vrata funkcionišu kako treba, pre svega zbog bezbednosti jer često se desi da se vrata ne zatvore dobro što predstavlja idealnu priliku za provalnike. Pored toga brava za ulazna vrata mora biti čvrsta kako bi sprečila bilo kakav pokušaj obijanja ali i da bi njen vek trajanja bio duži.

Brave za sobna vrata

U većini stanova i kancelarija brave za sobna vrata ne rade kako treba pa zbog toga nije moguće zatvoriti vrata. Takođe se dešava da je brava za sobna vrata zaglavljena pa se vrata sobe ili kancelarije sama otvaraju. Ugradnjom nove brave možete rešiti ovaj problem. Pogledajte ponudu i elegantnih ručica za fioke.

Brava za vrata cena

Cena brave za vrata zavisi od toga da li su namenjen brave za PVC, ALU ili brave za drena vrata. Isto tako na cenu utiče i model brave, material od kog je proizvedena ali i trend proizvođača.

Cilindri za brave

Cilindri su sastavni deo brave i oni vrše osnovnu funkciju brave. Cilindri za brave služe da se vrata zaključaju. Ukoliko imate problem sa zaključavanjem verovatno nije uredu cilindar, pa je nekada dovoljno zameniti samo cilindar a ne celu bravu za vrata.

Katanac

Često katanac predstavlja prvu iniju zaštite od krađa i provala. Katanci u našoj ponudi su vrhunskog kvaliteta i proizvedeni od hromiranog čelika što garantuje potpunu sigurnost.