Kvalitetni točkovi za kontejnere i kolica su osnova za dugoročno optimalno funkcionisanje i laku manipulaciju kolicima i kontejnerima za raznu upotrebu. U našoj ponudi mogu se naći metalni tockovi za kontejnere i kolica raznih dizmenzija vrhunskog kvaliteta koje možete poručiti online ili putem telefona za šta je obezbeđena dostava na adresu.

Prikazano 1–9 od 17 rezultata

Dimenzije točkova za kontejnere i kolica

Bez obzira na model kontejnera i njegovu namenu u našoj ponudi možete pronaći metalne točkove obložene gumom za sve tipove kontejnera. U zavisnosti od potreba kod nas možete poručiti fiksne točkiće za kontejnere, okretne kao i točkiće za kontejnere sa kočnicom. Dimenzije prečnika točkova u ponudi su od 80mm za potrebe manjih nosrivosti i pristuačnijeg terena do 235mm za kontejnere i kolica veće nosivosti.

Točkovi za kontejnere i kolica cena

U zavisnosti od veličine točka, da li je fiksni ili okretni točkić za kontejner zavisi i cena koju imaju tockovi za kontejnere i kolica. Pored toga na cenu utiče i njihova nosivost kao i to da li su točkovi za kolica sa kočnicom ili bez nje. Odaberite odgovarajuće točkove i poručite online.