Najbolje rešenje za sprečavanje provala i krađa u vaš stan ili poslovni prostor je preventivno delovanje. Interfon za kuću i poslovni prostor je najbolji način da obezbedite potpunu zaštitu. U našoj ponudi interfona i prateće zaštite mogu se pronaći najbolji interfoni za kuću, interfoni za zgrade, bežični interfoni sa kamerom kao i napojne jedinice i tastature. Poručite interfon online ili putem telefona i uštedite novac i vreme na odlazak u radnju. Obezbeđena dostava na adresu.

Prikazano svih 8 rezultata

Zašto je bežični interfon sa kamerom najbolje zaštita od provalnika?

Bežični interfon sa kamerom pruža dodatnu sigurnost upravo zbog toga što poseduje još jedan vid zaštite a to je integrisna kamera. Prema statistici provala veliki broj krađa je upravo sprečen zbog posedovanja kamere za video nadzor koja odvraća provalnike i deluje proaktivno. Sa bežičnim interfonom sa kamerom ćete uštedeti na ugradnji sigurnosne kamere a pri tom imati potpunu sigurnost u domu.

Ugradnja interfona

Ukoliko se odlučite da sami ugrdaite interfon biće vam potrebno iskustvo kao i znanje u postavljanju elektronske opreme. Savetujemo da ugradnju interfona prepustite profesionalcima kako bi na najbolji način povezali sve potrebne komponente.

Interfon cene

Cene interfona se mogu u značajnoj meri razlikovati. Na cenu interfona utiče mnogo faktora od toga da li je interfon za kuću ili interfon za zgradu, da li su bežični interfoni ili ne kao i to da li imaju kameru ili nemaju. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor interfona za razne objekte i sa raznovrsnim cenama. Odaberite odgovarajući interfon i poručite online.