Sprečite nepoženljno strujanje hladnog ili toplog vazduha ili prolaženje vode na vašim vratima i prozorima pomoću dihtung gume za vrata i dihtung gume za prozore. Ovi izolatori su veoma efikasni u sprečavanju prodiranja vazduha i vode i nastanka veće štete usled stvaranja buđi, vlage i trošenje energije na grejanje neke prostorije. U našoj ponudi možete pronaći veliki gume za dihtovanje prozora, dihtung trake za vrata i druge gumene trake za dihtovanje. Poručite online ili putem telefona.

Prikazano 1–9 od 11 rezultata

Dihtung guma za prozore kao dodatna izolacija

Ovi dodatni izolatori su se pokazali kao veoma efikasni u prodiranju hladnog odnosno toplog vazduha u vaš dom ako se propisno postave na prozore. Dihtung gume za prozore sprečavaju strujanje vazduha između krila prozora i tako doprinose održavanju toplote u vašem domu. Za razliku od samolepljive dihtung trake ove gume za dihtovanje drvenih prozora kao i PVC prozora su dugotrajnije i potpuno sprečavaju ulaženje vode i vazduha.

Primena dihtung gume

Primena dihtung gume je veoma široka s obzirom na njihovu efikasnost. One se mogu koristit za ulazna vrata, drvene i PVC prozore i staklena vrata. Za njihovo postavljanje nije potrebno koristit lepak, dihtung gume su napravljene tako da se idealno uklapaju u standardno izrađeni otvor na vratima i prozorima namenjen za dihtung gume.