U okov za kupatila spadaju svi kupatilski elementi koji doprinose funkcionalnosti ali i izgledu vašeg kupatila. U našoj ponudi mogu se pronaći okovi za tuš kabine, prateća oprema za kupatia i oprema kupatilski nameštaj. Dekorišite vaše kupatilo najkvalitetnijim okovom za kupatila i učinite ga bespekorno funkcionalnim. Okov za kupatila možete poručiti online ili putem telefona.

 

Prikazano svih 2 rezultata

Okovi za tuš kabine

Kupatilska sanitarija koja se najčešće kvari jesu tuš kabine. Zbog čestog otvaranja vrata tuš kabine, veoma se lako oštećuju nekvalitetni točkići za tuš kabinu i klizači što kasnije može prouzrokovati još veću štetu kao što je pucanje stakla tuš kabine. Ugradnjom kvalitetnih okova za tuš kabine kao što su klizači za tuš kabine i točkići koje možete pornaći u našoj ponudi, sprečićete neželjene probleme u kupatilu i vaš kupatilski nameštaj učiniti dugotrajnijim.

Drzači za peškire za bolju organizovanost vašeg kupatila

Drzaci za peskire su veoma bitan element svakog kupatila koji svojim izgledmom mogu ulepšati kupatilo a sa druge strane sprečiti nered koji se stvara neadekvatnim odlaganjem peškira. Postavljanje drzača za peškire na pravo mesto uštedeće te prostor u vašem kupatilu i eleminisati potrebu za dodatnim kupatilskim nameštajem. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor drzača za kupatilo različitih modela i dimenzija.

Svaki okov za kupatilo daje posebnu dimenziju enterijeru vašeg kupatila zato je potrebno odabrati prave okove koji će pored svoje osnovne karakteristike ispunjavati i funkcionalnu.