Staklena vrata mogu biti veoma lepo usklađena sa enterijerom naročito poslovnog prostora. Njihov glavni adut su upravo okovi za staklena vrata koja im određuju dizajn ali im i pružaju osnovnu funkcionalnost. U okove za staklena vrata spadaju spojnice, brave, šarke za staklena vrata i odbojnici za vrata. Pogledajte kompletnu ponudu okova za staklena vrata, odaberite odgovarajuću bravu, spojnicu i poručite online ili putem telefona.

Prikazano svih 5 rezultata

Brave za staklena vrata

Brave za staklena vrata spadaju u okov za staklo i jedan su od osnovnih elemenata ove kategorije. Njihova prednost je to što ne morate da menjate cela vrata ukoliko menjate dizajn enterijera već je dovoljno da se promeni samo brava za staklena vrata. Sve brave su proizvedene od inoxa jednog od najkvalitetnijih materijala za ovu primenu, koji će sprečiti eventualno lomljnje ili oštećenje staklenih vrata.

Spojnice i šarke za staklena vrata

Šarke za staklena vrata kao i spojnice moraju biti izrađena od njkvalitetnijeg materijala jer njihova funkcija jeste da drže vrata i omogućavaju im otvaranje i zatvaranje. Ukoliko je neki od ovih okova za stakol oštećen ili loše ugrađen može doći do pucanja stakla što može prouzrokovati pre svega ozbilne povrede ali i materijalnu štetu. Pogledajte ponudu okova za staklena vrata i poručite online.