Bravice za staklo su jedan najbitnijh okova iz kategorije okova za staklo. Osnovna funkcija bravica za staklo jeste obezbeđivanje stvari u ormaru ili drugom nameštaju koji posedujue staklena vrata. Njihova prednost je u tome što se u potpunosti uklapaju u dizajn staklenih vrata i gotovo su neprimetne. Izrađene su od visokokvalitetne legure hromiranog cinka koji obezbeđuje dugoročnu funkcionalnost ovog okova za staklo. Pogledajte komlpetnu ponudu bravica za staklena vrata i poručite online ili putem telefona.

Prikazan jedan rezultat

Ugradnja bravice za staklena vrata

Bravice za staklena vrata se jednostavno ugrađuju i ne oštećuju staklo vrata prilikom ugradnje. Većina staklenih vrata poseduje standardizovani otvor gde se ugrađuju bravice. Ako izrađujete staklena vrata po meri verovatno će te morati da zatražite bušenje dodatne rupe za instalaciju bravice za staklena vrata. Prilikom instalacije ovog okova za staklo treba voditi računa da se vrata ne oštete, zato se koriste gumene podloške koje će zaštititi vrata od ogrebotina ili čak pucanja.

Cena barnice za staklena vrata

Cena bezbednosti i sigurnosti nikada ne može biti prevelika. Obzirom na njihovu funkciju, dugorajnost i kvalitet, cena od 175 dinara je i više nego povoljna. U zavisnosti od modela, materijala od kog je proizvedena i brenda proizvođača bravice za staklena vrata, zavisi i cena bravica. Kod možete poručiti online bravice za staklo “Dabel” jednog od najpoznatijih proizvođača okova za nameštaj.