Okov za nameštaj je najbitiniji element nameštaja koji određuje njegov kvalitet. U našem širokom asortimanu okova za nameštaj možete pronaći spojnice odnosno šarke za vrata nameštaja, ručice za nameštaj, klizače za fioke, bravice za fioke, točkiće za fotelje i drugi nameštaj, okove za kuhinjske elemente  i druge okove za nameštaj. Poručite putem veb sajta, telefonom ili posetite naše radnje.

Okovi kuhinjski namestaj

Jedan od osnovnih elemenata nameštaja su ručice za nameštaj. Ovaj okov mora biti kvalitetan i dizajniran tako da se idealno uklapa u dizajn nameštaja ali i u enterijer stana ili poslovnog prostora. Ručice za nameštaj koje možete naći u kod nas su izrađene od Zamak materijala, i mogu se koristiti kao okov za kuhinjsk elelmenta od drveta, ručice za ormare, fioke, komode i drugi drveni maneštaj. Sve ručice su niklovane ili hromirane što obezbeđuje sveću dugotrajnost.

Osnovni okov za nameštaj

Okov za nameštaj koji pruža funkcionalnost nameštaju su šarke za vrata odnosno šarniri za nameštaj. Bez ovih okova vrata nemeštaja ne bi moga da se otvaraju i on bi bio neupotebiljiv. Prilikom odabira šarki za vrata morate voditi računa da budu izrađene od vrhunskih materijala kako se ne bi brzo oštetile zbog čestog korišćenja. U našoj ponudi možete pronaći čelične šarnire za vrata koji su niklovani. Mogu se koristiti kao šarke za kuhinjske elemente, ormare, komode i drugi nameštaj.

Spojnice za nemštaj su osnovni okov koji služi za sastavljanje nameštaja. Bez ovih elemenata ne bi smo mogli da sastavimo nameštaj. Često se koriste prilikom izrade nameštaja po meri jer se veoma lako uklapaju i jednostavne su za povezivanje elemenata nameštaja.