Okov za nameštaj je najbitiniji element nameštaja koji određuje njegov kvalitet. U našem širokom asortimanu okova za nameštaj možete pronaći spojnice odnosno šarke za vrata nameštaja, ručice za nameštaj, klizače za fioke, bravice za fioke, točkiće za fotelje i drugi nameštaj, okove za kuhinjske elemente  i druge okove za nameštaj. Poručite putem veb sajta, telefonom ili posetite naše radnje.

Ručice za nameštaj

Jedan od osnovnih elemenata nameštaja su ručice za nameštaj. Ovaj okov mora biti kvalitetan i dizajniran tako da se idealno uklapa u dizajn nameštaja ali i u enterijer stana ili poslovnog prostora. Ručice za nameštaj koje možete naći u kod nas su izrađene od Zamak materijala, i mogu se koristiti kao okov za kuhinjske elelmenta od drveta, ručice za ormare, fioke, komode i drugi drveni nameštaj. Sve ručice su niklovane ili hromirane što obezbeđuje dugotrajnost naših proizvoda.

Šarke za vrata

Okov za nameštaj koji pruža funkcionalnost nameštaju predstavljaju  šarke za vrata , odnosno šarniri za nameštaj. Bez ove vrste okova vrata nameštaja ne bi moga da se otvaraju i on bi bio neupotebiljiv. Prilikom odabira šarki za vrata morate voditi računa da one budu izrađene od vrhunskih materijala, kako se ne bi brzo oštetile zbog čestog korišćenja. U našoj ponudi možete pronaći čelične šarnire za vrata koji su niklovani. Mogu se koristiti kao šarke za kuhinjske elemente, ormare, komode i drugi nameštaj.

Spojnice za ormane i kuhinje

Spojnice za nameštaj su osnovni okov koji služi za sastavljanje nameštaja. Bez ovih elemenata ne bi smo mogli da sastavimo nameštaj. Često se koriste prilikom izrade nameštaja po meri, jer se veoma lako uklapaju i jednostavne su za povezivanje elemenata nameštaja.

Najveću primenu ima naša spojnica 9101, koja se postavlja na vratna krila od univera ili drveta. Isporučujemo je u pakovanju sa odgovarajućim prihvatnikom i vijcima, a postoje tri modela: ravna, kolenasta i polukolenasta.

 

Okretno – nagibni okov za vrata i prozore

Šarka d.o.o. nudi Roto okov, koji je veoma lak i jednostavan za rukovanje, jednostavno se prilagođava različitim dimenzijama prozora. Zbog postojanja prihvatnika koji se ugrađuju duž stoka, zabravljivanje se može vršiti i više tačaka, pa je tako bolje prijanjanje krila u štok, i smanjuje se mogućnost deformacije samog krila tokom vremena, a povećava kvalitet dihtovanja samog prozora. Slobodno nas poseti i pogledajte bolje našu ponudu Roto okova, ili nas kontaktirajte putem telofina ili mejla za poručivanje.