Ako nameštaj čini prostor lepšim onda okov za nameštaj predstavlja osnovu nameštaja jer pruža funkcionalnost nameštaju. Okovi za nameštaj čine svi spojni delovi za nameštaj kao što su ukrasne šarke za nameštaj, ručice za nameštaj, rustikalne ručice za nameštaj, sarke za kuhinjske elemente i drugi okov koji čino osnovu svakog nameštaja. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor okova za nameštaj svih vrsta i jednostavno poručiti online.

Rucice za namestaj

Jedan od osnovnih elemenata nameštaja su ručice za nameštaj. Ovaj okov mora biti kvalitetan i dizajniran tako da se idealno uklapa u dizajn nameštaja ali i u enterijer stana ili poslovnog prostora. Ručice za nameštaj koje možete naći u kod nas su izrađene od Zamak materijala, i mogu se koristiti kao okov za kuhinjsk elelmenta od drveta, ručice za ormare, fioke, komode i drugi drveni maneštaj. Sve ručice su niklovane ili hromirane što obezbeđuje sveću dugotrajnost.

Sarke za vrata

Okov za nameštaj koji pruža funkcionalnost nameštaju su šarke za vrata odnosno šarniri za nameštaj. Bez ovih okova vrata nemeštaja ne bi moga da se otvaraju i on bi bio neupotebiljiv. Prilikom odabira šarki za vrata morate voditi računa da budu izrađene od vrhunskih materijala kako se ne bi brzo oštetile zbog čestog korišćenja. U našoj ponudi možete pronaći čelične šarnire za vrata koji su niklovani. Mogu se koristiti kao šarke za kuhinjske elemente, ormare, komode i drugi nameštaj.

Spojnice za nemeštaj

Spojnice za nemštaj su osnovni okov koji služi za sastavljanje nameštaja. Bez ovih elemenata ne bi smo mogli da sastavimo nameštaj. Često se koriste prilikom izrade nameštaja po meri jer se veoma lako uklapaju i jednostavne su za povezivanje elemenata nameštaja.