U našoj ponudi možete pronaći razne modele kvaka za ulazna i sobna vrata izrađena od drveta, aluminijuma ili PVC profila. Kvake za vrata su raspoložive u više završni obrada. Kvake za ulazna i sobna vrata mogu imati osno rastojanje od četvrtke do cilindra i do 90mm. Kvake sa rozetama poseduju povratnu spregu i u setu se isporučuju vijci sa maticom koji omogućavaju međusobno povezivanje rozete, što sprečava čupanje kvaka iz vratnog krila. Pogledajte kompletnu ponudu i poručite online ili posetite naše radnje.

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Kvake za ulazna vrata

Kvake za ulazna vrata su veoma važan građevinski okov pre svega jer obezbeđuju sigurnost doma ili poslovnog objekta sa jedne strane, a s druge dekorišu vrata i kompletan enterijer sa unutrašnje strane vrata. U našoj ponudi možete naći kvake od kovanog gvožđa odnosno rustikalne kvake, koje su veoma dekorativne i često se koriste kao kvake za drvena vrata, zatim metalne kvake raznih oblika i dimnezija koje će se uklopiti u vaš enterijer.

Kvake za sobna vrata

Kvake za sobna vrata pored sigurnosne funkcije imaju i dekorativnu funkciju koja je možda i bitninija. Pored metalnih i aluminijumskih za sobna vrata se često koriste i pvc kvake kao i okretna kugla za vrata koja je veoma popularna u današnjem dizajniranju enterijera.

Kvake za vrata cena

U zavisnosti od materijala i dizajna određuje se cena kvake za vrata. Raspon cena kvake za vrata koje se nalaze u našoj ponudi se kreće od 499 din za kvake za sobna vrata pa do 2053 dinara za rustične kvake za vrata. Bez obzira na cenu sve kvake su proizvedene od najkvalitetnijeg materijala koji garantuje dugotrajnost kvake za vrata.