Točkovi za nameštaj su elementi nameštaja koji se najčešće kvare, što dovodi do krivljenja nameštaja i u najgorem slučaju propadanja. Sigurno vam se desili da su se točkići za kancelarijske stolice zakočili ili polomili pa je morate nositi po kancelariji. Koliko puta se ste morali da prenosite teški krevet jer su se okretni tockici za krevet iskrivili ili polomili. U našoj ponudi mogu se pronaći tockici za fotelje, tockici za stolice, tockici za krevete i drugi tockici za namestaj velike nosivosti. Porucite online ili pozivom na broj.

Prikazano svih 2 rezultata

Točkići za stolice

Veoma je vazno da su na kancelarijske stolice ugrađeni okretni tockici za stolice koji se neće kriviti i zaglavljivati. Ergonomične stolice su napravljene tako da pravilno drže telo dok sedite u njoj ali ako su krivi tockici kancelarijskih stolica onda će i vaše telo biti u nepravilnom položaju što može dovesti do raznih poremećaja.

Točkići za fotelje

Ova vrsta okova za nameštaj je možda i najvažnija za fotelje jer su fotelje često glomazne i teške pa je njihovo pomeranje znatno otežano ako nisu ugrađeni točkići za fotelje. U slučaju da se očetete ovi točkići može doći do cepanja tepiha, oštećenja parketa ili laminata. Zato se na fotelje ugrađuju gumeni točkići za nameštaj koji neće oštetiti pod vašeg doma ili kancelarije.

Točkići za nameštaj cena

Cena točkića za nameštaj zavisi od materijala proizvodnje, njihove namene, dizajna aili i od nosivosti koju imaju tockici za nameštaj. Vrste točkića za nameštaj koje možete pronaći kod nas u ponudi su: točkići za stolice kancelarijske, točkići za krevete i fotelje, komode i točkići za ormare.