Jedini način da sačuvate vaše dragocenosti, važna dokumenta i predmete jeste ugradnja bravice za fioke i ormare. Bravice za drvene fioke i ormare su jedan od osnovnih okova za kancelarijski nameštaj koji između ostalog služi i za čuvanje važnih dokumenata. U našoj ponudi možete pronaći razne vrste bravica za drveni nameštaj kao što su štelujće bravice za fioke, bravice za PTT sandučiće kao i push bravice za drvene fioke i ormare. Poručite online ili putem telefona. Obezbeđena dostava na adresu.

Prikazano svih 5 rezultata

Bravice za drvene ormariće

Ova vrsta bravica za nameštaja je idealna za ormariće u kojim se privremeno čuvaju važne i dragocene stvari. Najčešće se koriste za ormariće na javnim mestima kao što su fitnes centri, sportske svlačionice, drveni poštanski sandučići u ulazima zgrada, velikim supermarketima i drugim javnim objektima. Kod nas možete poručiti bravice za drvene ormariće i fioke na veliko za šta je obezbeđena dostava na adresu.

Osigurajte važna dokumenta u vašoj kancelariji uz pomoć bravice za fioke

Svaka kancelarija poseduje poverljiva dokumenta do kojih ne bi želili da dodje svako. Da bi se zaštitili od neželjenog pristupa poverljivim informacijama koje ne čuvate u računaru potrebno je da ugradite bravice za drvene fioke. Bravice za drvene fioke su veoma izdržljive tako da i usled pokušaja obijanja fioke vaše dragocenosti će ostati netaknute.