Bezbednost poslovnih i stambenih objekata u današnje vreme mora biti na visokom nivou kako bi pre svega osigurali svoje i živote vaših najbližih ali i kako bi obezbedili sigurnost vaše imovine. Kontrola pristupa predstavlja grupu proizvoda koja obuhvata interfone, vizuelne i optičke elemente, TAG uređaje i elektro prihvatnike za vrata – sve što obuhvata kontrola pristupa za stambene zgrade i poslovne objekete kao i za ugradnju i pristup ulaznim vratima kapija ili zgrada. U našoj ponudi možete pronaći sve potrebne elemente kontrole pristupa koji vam mogu obezbediti sigurnost i poručiti online ili putem telefona.

Interfon

Interfoni su izrađeni sa različitim brojem tastera, odnosno mogućih tenanata. Takođe postoje modeli sa displey-om i kamerama za vizuelnu kontrolu pristupa i modeli sa ugrađenim TAG sistemom – otključavanje unosom šifre ili TAG priveskom. Ugradnja interfona je jednostavana, međutm ukoliko nema iskustva sa ugradnjom inerfona i drugih sistema kontrole pristupa najbolje je da kontaktirate profesionalce. Naš tim će vam svakako dati saveta za ugradnju interfona.

Elektronske brave za ulazna vrata – elektroprihvatnici

Što se tiče elektoprihvatnika, u ponudi se nalazne impulsni prihvatnici sa kočnicama – mogućnost otvaranja vrata bez kontrole pristupa. Ova vrsta kontrole pristupa je idealna za obezbeđenje poslovnih objekata koji imaju veliku frekventnost klijenata a pritom moraju osigurati imovinu preduzeća. Elektronske brave za vrata odnosno elektroprihvatnike često koriste banke, menjačnice, pošte.