Kontrola pristupa je deo okova koji se koristi za sigurnost i obezbedjivanje pre svega imovine. U elemente kontrole pristupa spadaju višenamenski katanci i cilindri za brave sa ključem čija je osnovna funkcija osiguravanje imovine. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor katanaca i cilindra različitih modela koji se mogu koristit za drvena vrata, metalna vrata ili PVC vrata. Elemente kontrole pristupa možete poručiti online ili putem telefona.

 

Prikazano svih 3 rezultata

Kvalitetni cilindiri za brave za veću sigurnost

Kada se govori o sigurnosti doma ili poslovnog prostora uglavnom se misli na kvalitet vrata odnosno cilindra za brave koji predstavlja prvu liniju odbrane u slučaju pokušaja provale. Ukoliko su cilindri za brave izrađeni od najkvalitetnijih materijala ,kao što su ponuđeni u našem asortimanu, bezbednost imovine će biti na visokom nivou jer ovakvi sistemi kontrole pristupa sprečavaju provale i nasilno otvaranje vrata.

Katanac cena

Za razliku od cilindra za brave koji se ugrađuju isključivo u vrata, katanaci imaju višenamensku funkciju i mogu služiti za osiguravanje kako obejkata tako i predmeta. Često se koriste za zaštitu pokretnih stvari veće vrednosi koje se ostavljaju na javnom mestu. Kvalitetan katanac će sprečiti svaki otuđuvanja vaših predmeta od strane lopova.