U našoj ponudi se mogu naći nosači za TV,  nosači za mikrotalasne i nosači za zvučnike namenjeni za kućnu i komercijalnu upotrebu. Zidni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg materijala tako da obezbeđuju stabilnost i sigurnost. Nosači za TV su različitih dimenzija i odgovaraju svim LCD televizorima, monitorima i drugim uređajima. Jednostavno odaberite odgovarajući zidni nosaš i u tri koraka poručite online. Besplatna isporuka.

Prikazano 1–9 od 17 rezultata

Nosač za zvučnike

Zidni nosači za zvucnike su idealno rešenje za instalaciju soround zvučnih sistema gde je raspored zvučnika od najvećeg značaja za reprodukovanje idealnog zvuka. Nosači za zvučnike se koriste radi uštede prostora, instalacije kućnog bioskopa ali i u ugostiteljskim objektima gde je potrebno postaviti zvučnike na odrđeno mesto.

Nosač za mikrotalasnu

Nosač za mikrotalasnu je veoma koristan za uštedu prostora u malim kuhinjama kao i u ugostitleljskim objektima. Nosači za mikrotalasnu se jednostavno pričvršćuju na zid i obezbeđuju potpunu sigurnost i stabilnost mikrotalasnim rernama.

Zidni nosaci cena

Nosač za tv, zvučnik ili mikrotalasnu može se naći po ceni već od 399 dinara, dok je nosac za tv nešto skuplji kako se povećavaju dimenzije televizora. Nosač za mikrotalasnu postoji u beloj i sivoj boji, a cena iznosi 1241 dinar po komadu.

Zašto su korisni nosači za tv, mikrotalasne, zvučnike?

Na primer, imate kvalitetne zvučnike i želite da maksimalno uživate u zvuku koji oni mogu da proizvedu, nosači za zvučnike vam mogu pomoći u tome. Činjenica je da ćete jači i bolji efekat postići ukoliko ih pravilno rasporedite kako bi se zvuk ravnomerno širio prostorijom. Ili ukoliko želite da u svom domu uštedite na prostoru, svakako će vam biti od koristi nosač za tv koji se kači na zid, a zatim se na njega montira televizor na svega nekoliko centimetara od zida. Isto važi i za nosač mikrotalasne koji je pogodan ukoliko nemate dovoljno prostora u vašoj kuhinji.