U našoj ponudi možete pronaći ukrasne lajsne, maskice, pihvatnike za vrata, ukrasne zatvarače i šrake za nameštaj i poručiti online ili putem telefona.Bez obzira da li se bavite izradom nameštaja po meri ili jednostavno želite da ukrasite nameštaj u vašem domu, ukrasni okov za nameštaj je idealno rešenje.

Ne gubite vreme i novac na odlazak u prodavnicu jer poručivanjem putem sajta ili telefona ukrasne okove za nemeštaj dostavljamo na vašu adresu.

Prikazano svih 3 rezultata

Ukrasne lajsne za nameštaj

Ukrasni okov kao što su ukrasne lajsne za nameštaj, prihvatnici i ukrasne šarke učiniće vaš nameštaj kao novim i dati mu potpuno drugi dizajn koji će svi voleti. Izgled nameštaja nije određen samo dizajnom drvenih elemenata već veliki doprinos izgledu daje ukrasni okov za nameštaj. Ukrasne lajsne su idealne za ormare, američke plakare, komode, police i drugi nameštaj.

Ukrasni zatvarači za vrata

Ovi naime, neprimetni elementi nameštaja mogu učiniti vaš nameštaj lepšim i novijim ali i izdržljivijim jer kvaltet nameštaja zavisi upravo od ovih okova za nameštaj. Ukrsni zatvarači za vrata kao i ukrasne lajsne su okovi koji definišu dizajn ormara, komoda i drugog nameštaja.