Klizni okovi su sastavni deo modernog nameštaja. Koriste se da omoguće jednostavno manipulisanje nameštajem pružajući maksimalnu funkcionalnost i uštedu prostora. U našoj ponudi se može naći klizni okov za sve vrste nameštaja, klizači za fioke, klizači za plakare. Našim kupcima obezbeđujemo besplatnu dostavu za klizni okov prilikom poručivanja online.

Klizači za fioke

Ovaj klizni okov čini osnovu za funkcionisanje fioka u vašem radnom stolu ili ormaru. Klizni okov za fioke čine šine za klizače fioka i klizači za fioke koji se postavljaju na šine po kojima se klizači kreću omogućavajući nesmetano pokretanja fioka. Klizači za fioke se ugrađuju po tečno definisanim dimenzijama da bi ispravno funkcionisale.

Klizači za vrata

Klizači za vrata nameštaja se često koriste kod ormara, američkih plakara, kancelarijskog nameštaja i drugog nameštaja koji poseduje vrata. Pored toga što omogćavaju efikasno korišćenje nameštaja, klizači za vrata nameštaja obezbeđuju i dodatni prostor jer nepostoji potreba za otvaranjem vrata. Ovu prednost koju poseduju klizači za vrata čini ih najpogodnijim za male prostorije i prostorije ograničene drugim nameštajem.

Klizaci cena

Cena klizaca zavisi od modela klizaca, materijala od kog je napravljen kao od toga da li je klizni okov namenjen za fioke, vrata ormara ili je univerzalni klizač za vrata. U našoj ponudi možete naći veliki izbor kliznog okova za sve vrste nameštaja