U našoj ponudi možete naći klap šarke, klap šarke za staklo, uvrtne šarke kao i push klap šarke i klavir šarke za sve namene. Odaberite odgovarajuće šarke za kuhininju ili spojnice za ormare i produžite vek trajanja vašem nameštaju. Poručite online ili putem telefona i dodatno uštedite novac i vreme na odlazak do radnje.

Prikazano 1–9 od 16 rezultata

Sarke za kuhinju osnova kvalitetnog kuhinjskog nameštaja

Jedan od osnovnih elementa nameštaja su šarke odnosno spojnice za ormare, kuhinjske elemente i komode. Kvalitet nekog nameštaja se upravo određuje prema ovom okovu za nameštaj koji mora biti izdržljiv zbog čestog otvaranja i zatvaranja vrata kuhinjskihe elemenata i ormara.

Nameštaj koji se najčešće koristi u kući jeste kuhinjski nameštaj. Samim tim on je najpre podložan oštećenjima i to pre svega na vratima kuhinjskog nameptaja koja počinju da se klate usled oštećenja šarke za kuhinjski nameštaj ili ispadanja delova spojnice. Kvalitet kuhinjskog nameštaja se ogleda upravo u šarkama za kuhinjski nameštaj koji im obezbeđuju funkcionalnost i dugotrajnost.

Klap sarke za ormare za dugotrajan i kvalitetan namestaj

Ova vrsta okova za oramre je veoma važna jer ormarima i komoda omogućava osnovnu funkcionalnost. Koliko puta su vam vrata ormara ispala ili se iskrivila zbog nekvalitetnih spojnica za ormare? U našoj ponudi možete pronaći najbolje šarke za ormare koji će držati vrata ormara dugo.