Kvalitetan kancelarijski nameštaj podrazumeva ugradnju kvalitetnih okova za nameštaj. U našoj ponudi okova za kancelarijske stolove možete pronaći veli izbor nogara za kancelarijke stolove, maske za otvore na kancelarijskim stolovima i druge okove za nameštaj. Okov za kancelarijske stolove možete poručiti online ili putem telefona.

Prikazano svih 3 rezultata

Nogari za kancelarijske stolove za vstabilne stolove

Kancelarijski sto čini osnovu kancelarijkog nameštaja i za to je potrebno da poseduje kvalitetne nogare za stolove i druge okove za nameštaj. Šarka d.o.o. raspolaže širokim asortimanom nogara za stolove različitih materijala vrhunskog kvaliteta. Prednost nogara za tolove koje možete pronići u noš ponudi je ta što su univerzalni i mogu se postaviti na sve stolove. Dovoljno je da odaberete model i veličinu nogara za sto i poručite online ili putem telefona.

Maske za kancelarijske stolove

Maske za kancelarijske stolove predstavljaju prateći okov za nameštaj koji doprinosi estetici kancelarijskih stolova. Ovaj okov za kancelarijske stolove se koristi za prikrivanje otvora na stolovima koji su napravljeni fabrički ili naknadno radi nadogradnje drugim elementom. Nameštaj u kancelariji treba biti podjednako udoban i lep kao i nameštaj u vašem domu za šta vam mogu pomoći maske za kancelarijske stolove.