Okovi za garderobere i ormare su veoma važani elemnti ovog nameštaja. Pomoću šipke za kačenje garderobe uštedećete prostor u garderoberu a veše odelo će se neće gužvati. U našoj širokoj ponudi okova za garderobere i ormare možete pronaći nosače za garderobere, držač šipke u ormaru i drge okove koji su vam potrebni. Poručite okov za nameštaj online ili putem telefona i uštedite na novac i vreme na odlazaka u radnju.

Prikazano svih 6 rezultata

Šipke za kačenje garderobe u ormaru

Da bi vaše odelo uvek bilo spremno i opeglano najbolje je korisitit šipke za kačenje garderobe u ormaru. Ovaj okov je napravljen od najkvalitetnijeg fino brušeniog aluminijuma a pri tom dovoljno čvrst da ne može oštetii stranice garderobera prilikom kačenja teže odeće. Ove fino brušene aluminijumske šipke za kačenje garderobe u ormaru neće ošteti vaše košulje, pantalone i drugu garderobu čak i kada ih povlačite sa njih. Ovai držači za garderobu u ormaru su idealni za korišćenje prilikom izrade američkih plakara po meri i kliznih plakara.

Modeli šipki za kačenje garderobe

U olive za garderobere spadaju šipke za kačenje garderobe, držači poliaca za oramre, nosači šipke za ofingere i drugi okov za garderobere i ormare. Naša ponuda raspolaže dubokim i širokim asortimanom svih tipova okova za garderobere i ormare raznih dimenzija. Dovoljno je da odaberete odgovarajući nosač šipke za ofingere ili šipku za kačenje garderobe i poručite online ili putem telefona.