Okovi su osnovni elemnti u građevinskoj i drvo-prerađivačkoj industriji. Bez okova za nameštaj nijedan nameštaj ne bi mogao da ispunjava svoju osnovnu funkciju, dok je bez građevinskog okova nemoguće zamisliti izgradnju ili renoviranje nekog objekta. U našoj ponudi možete pronaći razni građevinski okov i okov za nameštaj. Pogledajte kompletnu ponudu i poručite online ili putem telefona.

Prikazano 1–9 od 192 rezultata

Okovi za nameštaj

U kategoriji okova za raznu namenu možet između ostalog pronaći ugaonike odnosno spojnice za nameštaj raznih veličin i tipova, magnete za vrata, čepove za cevi nameštaja sa, i bez navoja koji će učiniti vaš nameštaj još lepšim. Podesive nogice za nameštaj koje se nalaze u ponudi će vam pomoći da vaša stolica, sto ili drugi nameštaj stoje savršeno ravno, a usled pomeranja ovaj okov za nameštaj će sprečiti oštećenja na parketu, laminatu ili pločicama.

Vešalice za garderobu

Još jedan neizostavni okov za nameštaja svakog doma su vešalice za garderobu. U našoj ponudi možete pronaći moderne ali i rustične vešalice za garderobu koje će se idealno uklopiti u enterijer vašeg doma. Možete izabrati izmeđi vešalice za garderobu sa jednom zakačkom ili više njih i poručiti ih online ili putem telefona.

Pored ovih okova naš asortiman raspolaže i raznim tipovima amortizera za vrata, magneata za vrata, nogica za nameštaj, distancerima i rezama.