Jedini način da zaštitite vrende predmete i dokumenta jeste pomoću bravica za ormare. Koliko puta se desilo da pošiljku koju očekujete nikad ne pronađete u poštanskom sandučetu jer nemate bravicu za zaključavanje. Zaštitite vaše stvari u ormarićimi na mestima kao što su svlačionice pomoču bravica za metalne ormariće. U našoj ponudi možete pronači bravice za ormariće vrhunskog kvaliteta koje garantuju sigurnost vaših vrednih predmeta. Poručite online ili tputem telefona.

 

Prikazano svih 7 rezultata

Ugradnja bravica za metalne ormare

Bravice za metalne ormare se mogu ugraditi na sve vrste nameštaja od metala kao što su fioke, metalni ormarići, ostave na javnim mestima kao što su prodavnice, svlačionice, javni ormarići za ostavu zatim poštanskim sandučićima i svim drugim metalnim ormarićima. Ugradnja bravice za metalne ormariće je jednostavna i potrebno je samo odabrati bravice za metalna vrata tačnih dimenzija i pričvrstiti ih pomoću zavrtnja. Ukoliko ne postoje standardizovane dimenzije za vaše potrebe potrebno je kupiti bavicu većih dimenzija a zatim proširiti rupu na metalnim vratima.

Bravice za metalne ormare cena

Cena bravice za metalne ormare zavisi od dimenzija bravice, materijala od kojeg je napravljena, namene ali i od marke proizvođača. Cena bravice za metalne ormare je veoma povoljna s obzorm da je obezbeđena i dostava na vašu adresu. Bravice za metalna vrata možete poručiti online ili putem telefona.