Šarke odnosno spojnice su osnovni i najvažniji okovi za vrata i prozore koji moraju biti izrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi obezbedili dugotrajno i sigurno funkcionisanje prozora kao što su sarke za vrata i prozore koje možete naći u našoj ponudi. Kvalitet i dugotrajnost vaših prozora i vrata zavisi od ovih spojnica. Zato odaberite odgovarajuće šarnire za vaša vrata ili prozore i poručite online ili putem telefona.

Prikazano 1–9 od 116 rezultata

Šarke za drvena vrata i prozore

U našoj ponudi širokog i dubokog asortimana nalaze se najkvalitetnije sarke za drvena vrata odnosno prozore kao i Dabel cilindri izrađeni od čelika raznih dimenzija. Ove spojnice su veoma izdržljive i mogu da podnesu teret vrata ili prozora i do 25kg.

Šarke za metalna vrata i prozore

Šarke za metalna vrata ili aluminijumska su proizvedena od nerđajućih materijala koji im pruža još veću dugotrajnost i izdržljivost. Mogu se primenjivati za spoljna vrata ali kao šarniri za unutrašnja vrata.

Šarke za PVC vrata i prozore

Pored spojnica za staklena, metalna i drvena vrata i prozore kod nas možete kupiti i sarke za PVC vrata visokog kvaliteta i izdržljivosti. Ove spojnice za PVC vrata se nikada neće kriviti jer se mogu podesiti u tri ose do 5,5mm.

Šake za vrata i prozore cena

U za visnosti od modela sarke za vrata i prozore, njihove namene, materijala i izdržljivosti formira se cena ovog građevinskog okova. Pored toga na cenu može uticati brend proizvođača okova za vrata i prozore.