Propratni okov za nameštaja može učini vaše ormare, komode, krevete i drugi nameštaj još funkcionalnijim i pružiti im bolji kvalitet i dugotrajnost. U ovu grupu spadaju proizvodi koji pridodaju određene funkcionalnosti nameštaju na koji se ugrađuju, ali nisu neophodni za optimalno funkcionisanje komada nameštaja. U ovu podgrupu spadaju zatvarači, vešalice, amortizeri, prigušivači i drugi okov za nameštaj. Ne gubite vreme na odlazak u radnju već poručite propratni okov za nameštaj onlne ili putem telefona.

Prikazano 1–9 od 142 rezultata

Sigurnosni okov za vrata – reze za vrata, špijunke , rigle

Propratni okova za nameštaj obuhvata i sigurnosi okov za vrata gde se mogu pronaći svi elementi koji doprinose bezbednosti vašeg doma. U našoj ponudi možete pronaći reze za vrata, špijunke, odbojnike, rigle i drugi sigurnosni okov. Poboljšajte sigurnost vašeg doma može zavsisti od kvaliteta ovog propratnog okova zato odaberite najkvatiteniji sigurnosni okov koji možete naći u našoj ponudi.

Šta učiniti da vaš nameštaj bude dugotrajniji?

Da bi nameštaj trajao dugo potrebno je ugraditi kvalitetan propratni okov za nameštaj kao što su amortizeri za vrata, prigušivači o drugi proratni okov za nameštaj. Iako propratni okova za nameštaja nije obavezana za funkcionisanje on pruža besprekorno funkicionisanje nameštaja, produžava vek trajanja i doprinosi estetici namešaja. Jednorkratnim ulaganjem u ovu vrstu okova izbeći čete kasnije troškove popravke nameštaja ili kupovine novog nameštaja.