Bravarski okov predstavlja grupu okova za građevinarstvo u čijoj ponudi se može naći sav potreban okov za metalna vrata, kapije i klizne kapije kao i okov koji se navaruje na metal. U ponudi možete naći spojnice, točkove, šine i vođice za klizne kapije, kao i reze za osiguranje kapija. Svi proizvodi su izrađeni da optimalno obavljaju funkciju u svim atmosferskim i pojačanim uslovima habanja, te se spojnice mogu podmazivati mašinskim mastima, a točkovi dolaze sa ugrađenim ležajevima. Merodavna informacija za odabir proizvoda ove kategorije je ukupna težina kapije ili vrata na koje se planira ugradnja proizvoda. Izaberite odgovarajući bravarski okov i poručite online ili putem telefona. Obezbeđena dostava na adresu.

Prikazano svih 8 rezultata

Okov za metalna vrata

U našoj ponudi koja raspolaže širokim i dubokim asortimanom svih vrsta bravarskih okova možete pronaći sve okove za metalna vrata kao što su spojnice odnosno šarke, brave, kvake i drugi bravarski okov. Merodavna informacija za odabir proizvoda ove kategorije je ukupna težina kapije ili vrata na koje se planira ugradnja proizvoda. Sav okov za metalna vrata je izrađen od nerđajučeg čelika visokog kvaliteta što obezbeđjue dugortajnost i besprekornu funkcionalnost.

Bravarski okov cena

U zavisnosti od vrste bravarskog okova, potrebne nosivosti i namene određena je cena ovog osnovnog građevinskog okova. U poređenju sa kvalitetom spojnica, klizača, vođica i drugog bravarskog okova cena je i više nego povoljna jer jednokratnim ulaganjem u kvalitetan bravarski okov osiguravatae dugotrajnost i nepotrebne buduće troškove.