Za funkcionalnost i kvalitet klizne kapije zaduženi su točkići za klizne kapije kao i kvalitetne vodjice za klizne kapije. Razlog teškog otvaranja klizne kapije i čestog zaglavljivanja su upravo loši tockici ili vođice za klizna vrata koji bi treblo biti zamenjeni. U našoj ponudi se mogu poronaći vodjice i tockici za klizne kapije različitih dimenzija i modela koje možete poručiti online ili putem telefona. Obezbeđena dostava na adresu.

Prikazano svih 7 rezultata

Vodjice za klizna vrata

Veoma važan element kliznih vrata i kapija su vodjice za klizna vrata. One usmeravaju klizna vrata i deluju kao oslonac da se kapije ne bi iskrivile. Razlog zašto bi trebalo da imate kvalitetne vodjice za klizna vrata je taj što se one pri korišćenju najviše habaju što dovodi do težeg otvaranja i zatvaranja kliznih vrata i kapija ali i do zaglavljivanja ili ispadanja klizne kapije sa šine. U našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnije vodjice za klizna vrata po veoma pristupačnim cenama gde možete dodatno uštedeti poručivanjem putem veb sajta ili telefona.

Tockici za klizne kapije cene

U zavisnosti od modela i dimenzija tockica za klizne kapije zavisi i njihova cena. Pa tako za tockic za kliznu kapiju prečnika 50mm potrebno je izdvojiti 536 din dok za točkove nešto većih dimenzija i veće nosivosti je potrebno izdvojiti do 800 din. Tockovi za klizne kapije kao i vodjice za klizna vrata su izrađeni od najkvalitenijih materijala što garantuje dug vek trajanja.