Sigurnost doma ili poslovnog mora biti na visokom nivou u svakom trenutku. Za to vam može pomoći kontrolla pristupa kojom obezbeđujete neki objekat. U našoj ponudi kontrole pristupa između ostalog može se naći interfonska brava, sifratori za vrata, rfid čitač kao i rfid privezak. Pogledajte kompletnu ponudu i odaberitie odgovarajuću kontrolu pristupa za vaš stan ili poslovni prostor i poručite online ili putem telefona.

Prikazano svih 4 rezultata

Interfonske brave za elektronsko otvaranje vrata

Interfonske brave predstavljaju osnovu kontrole pristupa. One funkcionišu pomoću elektronskog prekidača koji se najčešće nalazi u stanu ili ulazu zgrade pomoću koga za vrata zgrade otključavaju. Interfonske brave su povezane sa interfonom koji je sproveden u svaki stan stambene zgrade.

Šifratori za vrata za veću bezbednost

Ova dodatna kontrola pristupa predstavlja dvostruku zaštitu i omogućava stanarima ili zaposlenima da uđu u objekat iako su zaboravili ključeve ili svoju RFID privezak. Širatori za vrata su direktno povezani sa elektronskom bravom koja se unošenjem ispravne šifre otključava ili zaključava. Šifratori za vrata nemoraju biti povezani sa interfonom da bi funkcionisali.

RFID privezak

RFID privezak vam omogućava da ulaženje u objekat bez ključa. Da bi ovakava način otvaranja vrata funkcionisao potreban je RFID čitač koji će moći da prepozna određeni kod priveska da bi s vrata automatski otvorila. Kada se Tag za otvaranje vrata prisloni čitaču koji je povezan sa elektronskom bravom vrata se automatski otključavaju.