Klizni okov za nameštaj predstavlja grupu okova za nameštaj koja omogućava ugradnju kliznih vrata nameštaja čiji je nameravani način otvaranja kliznim putem – klizna vrata tuš kabina, klizna vrata  za orman, vitrina…u ovu grupu spadaju proizvodi kao što su točkovi za klizna vrata nameštaja i noseće šine za klizna vrata, koji se razlikuju po svojoj specificiranoj nosivosti. Proizvodi dolaze u setovima, odnosno u grupi sa svim propratnim elementima za celokupnu ugradnju – od vijaka za montažu, do osigurača protiv ispadanja vodećih točkova iz noseće šine. Poručite online ili nas pozovite. Obezbeđena brza i sigurna dostava na kućnu adresu.

Prikazano svih 3 rezultata

Klizači za plakare i tuš kabine

Klizači za plakare su okovi za nameštaj bez koga ovi popularni klizni plakari ne bi imali svoju funkciju. Oni omogućavaju kretanje vrata nameštaja, kao što su klizni plakari ili tuš kabine po horizontalnoj osi. Klizači za plakare moraju biti u skladu sa točkićima za klizne ormare kako bi mogli nesmetano da se kreću po šini za klizna vrata. Kupite kompletan set za klizne plakare i ne brinite da li će točkiči za klizna vrata vašeg ormara odgovarati klizačima za vrata.

Točkovi za klizna vrata nameštaja

Pored šina za klizna vrata nameštaja u našoj ponudi mogu se pronaći i točkovi za klizna vrata nameštaja i tuš kabina. Često se desi da zbog problema koji stvaraju oštećeni točkići za klizna vrata oštetimo i klizni ormar odnosno vrata tuš kabine što dalje iziskuje dodatne troškove. Ovi klizni okovi za nameštaj predstavljaju jedan od osnovnih delova kliznih plakara, tuš kabina, komoda i drugog nameštaja.